Startpagina
Voorgerecht
Spectaculair voorgerechtje
Haring in zure roomsaus
Hoofdgerecht
Biefstuk met cognac
Indisch stoofvlees met Sajoerboontjes
Varkenshaasje in Chilisaus
Italiaans buffet
Chili Con Carne
Kalkoen met whisky
Soep
Kippensoep
Komkommersalade
Tips
 
In tien minuutjes een lekker kippensoepje
Ingrediënten
- 1 pakje vermicelli soep
- 1 half kipfiletje
- 1 blikje soepballetjes
- peterselie en selderie of soepgroenten.

Bereiding
  • Kook ruim een liter water vooraf in de snelkoker of rechtstreeks in een pannetje.
  • Doe het pakje vermicellisoep in de pan en de in stukjes gesneden kipfilet erbij.
  • Laat de soep koken totdat de vermicelli gaar is.
  • Voeg de ondertussen gesneden selderie, peterselie of soepgroenten toe en laat nog even doorkoken.
  • Doe de soepballetjes de laatste 3 minuten erbij en klaar is je soepje.
  • Lekker voor tussendoor.

Nb. Als je niet van kip houdt kun je kleine stukjes biefstuk toevoegen of plakjes overgebleven vleeswaren.

Smakelijk Marie-Thérèse.