Startpagina
Voorgerecht
Spectaculair voorgerechtje
Haring in zure roomsaus
Hoofdgerecht
Biefstuk met cognac
Indisch stoofvlees met Sajoerboontjes
Varkenshaasje in Chilisaus
Italiaans buffet
Chili Con Carne
Kalkoen met whisky
Soep
Kippensoep
Komkommersalade
Tips
 
Een spctaculair, maar toch gemakkelijk voorgerechtje (warm met koud)
Ingrediënten
- Surimi (krab)-staafjes of party-chunks
- grote garnalen
  potje zwarte kaviaar
- verse basilicum
- rucola of velsla
- whisky-cocktailsaus
- dille
- citroen
- knoflooksaus (zelf maken met mayonaise, melk en verse knoflook, eventueel fijn gesneden bieslook, peterselie of selderie).

Bereiding
Maak met de mixer een mousse van de krab surimi met whisky-cocktailsaus en voeg een beetje citroen toe.
Meng de garnalen met knoflooksaus, voeg dille toe en verwarm dit zachtjes in een pannetje.
Schep de krabmousse op een bordje en daar bovenop de verwarmde garnalen met saus.
Daar weer bovenop een theelepeltje zwarte kaviaar.
Versier het bordje met wat blaadjes basilicum, rucola of velsla.
Succes verzekerd, Marie-Thérèse.