Startpagina
Ontbijt Lunch Avondeten Hapjes Zoet
 
Havermout pap
Duur
15 minuten
 

 
Ingrediënten
Voor 2 porties
- Havermout 2,5 kopje
- melk 5 kopjes
- melk voor langs de randjes
- bruine basterdsuiker  
img_6392_small.jpg img_6294_small.jpg img_6299_small.jpg
img_6300_small.jpg img_6310_small.jpg img_6313_small.jpg
img_6318_small.jpg img_6321_small.jpg

Benodigdheden
- Pannetje
- klein expresso kopje
- roerspaan

Bereiding  
 
Doe 2,5 kopje havermout in het pannetje en 5 kopjes melk.
Op een middelmatig vuur koken, en blijven roeren.
Als de havermarktpap kookt, en een gladde dikke pap is geworden, dan is hij klaar.
Giet de pap in de borden, doe er basterdsuiker op en giet een klein beetje melk langs de randjes voor de afkoeling.