Startpagina
Ontbijt Lunch Avondeten Hapjes Zoet
 
Salmon and egg pie
 
Duur
- 10 minuten voorbereiden
- 20 minuten in de oven
 
 
Ingrediënten
Voor ongeveer 3 porties
- 1 blikje zalm
- 1 ei
- peper
- verse dille
- bladerdeeg
- klein beetje melk
- nieuwe aardappeltjes
- boontjes
 
 
Benodigdheden
- ovenschaal
- hete lucht oven
- schaal om mengsel in te maken
 
 
Bereiding
Oven op 200 graden voorverwarmen
Bladerdeeg laten ontdooien voor ongeveer 15 minuten
De bladerdeeg in de ovenschaal vormen
In een schaal ei met zalm, dille en peper mixen.
Dit mengsel in het bladerdeeg gieten.
Maak een deksel van bladerdeeg.
Met melk over het deksel vegen, zodat het gaat glimmen (niet te nat).
De schaal in de oven zetten. Na 20 minuten kijken of het bladerdeeg al gaar is en bruin begint te worden.
Kook de aardappeltjes en de boontjes. Doe wat boter over de boontjes op je bord.