Startpagina
Ontbijt Lunch Avondeten Hapjes Zoet
 
Chili con carne
 
Duur
- 30 minuten voorbereiden
- 15 minuten in de pan
 
 
 
 
Ingrediënten
Voor ongeveer 6 porties
2 dagen te serveren, mits in koelkast bewaard
- bruine bonen 1 pot
- zwarte bonen 1 pot
- runder gehakt 1 kg
- zilveruitjes 100 gram
- augurkjes 100 gram
- venkel 1x
- bleekselderij 1x
- paprika 2x
- rode peper 2x
- uien 2x
- champignons 500 gram
- olie 1 eetlepel
- knoflook 4 tenen
- wijn 100 ml
- gepelde tomaten 1 blik
- tomaten puree 1 blikje
- chili poeder 1 tl
- zout en peper  
- tabasco puntje
 
 
Benodigdheden
- Braadpan met deksel
- Spatel om te roeren
- snijplank
- scherp snijmes
 
 
Bereiding
- Snijd alle groenten klein
- Verhit de braadpan en doe er daarna olie in. Verhit de olie, en doe de ui in de pan.
De ui goudbruin fruiten en daarna uit de pan halen en in een schaaltje bewaren.
- Doe het gehakt in de pan en strooi er peper en zout op. Bak het gehakt tot je geen rood meer ziet.
- Voeg alle ingredienten toe
- Augurk, zilveruitjes en bruine/zwarte bonen als laatste, deze hoeven alleen opgeward te worden.