Obergine in plakjes van 1 cm breed snijden. Leg 2 vellen keukenrol op elkaar en leg daarop de plakjes obergine. Strooi veel zout over de obergine en laat deze een half uur "zweten".
Champignons in gelijke blokjes snijden.
1 van de drie uien in gelijke blokjes snijden.
(Naar wens het vel van de Paprika verwijderen als volgt : De grill voorverwarmen. Paprika in reepjes snijden. Paprika 15 minuten onder de gril leggen. Daarna in koud water leggen. Dan de velletjes verwijderen.)
Paprika in blokjes van 1 cm snijden.
Rode pepers in blokjes van 1 cm snijden, zorg dat de zaadjes erin blijven.
Obergines omdraaien en op nieuwe vellen keukenrol leggen, met veel zout erop.
Courgette in plakjes van 1 cm dik snijden.
Bleekselderij in blokjes van 1 cm snijden.
Aardappels schillen en halveren.
2 uien schillen en halveren.
Winterpeen schillen en in gelijke blokken van 5 cm snijden.
Prei in lengte door midden snijden en in blokjes van 1 cm snijden.
Vleestomaat in plakjes van 1 cm snijden.
Knoflook schillen. |